Τετάρτη, 23 Μαΐου 2007

Παρουσίαση του Προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων στο χώρο του Σχολείου


Την Τετάρτη 16 Μαίου 2007, στη διάρκεια της πολιτιστικής ημέρας, παρουσιάστηκαν στους καθηγητές και στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Προαστίου και του Γυμνασίου Προαστίου Καρδίτσας, τα αποτελέσματα του προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων, με θέμα "Η Βυζαντινή εικονογραφία ως πολιτιστική κληρονομιά, στις Εκκλησίες του Δήμου Σελλάνων".
Οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος, κ. Αλέξανδρος Γκίκας και ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Νικόλαος Μουζιούρας και οι μαθητές της Α΄ Λυκείου, που υλοποίησαν το πρόγραμμα, παρουσίασαν τους στόχους και τους σκοπούς του προγράμματος. Ανέλυσαν τον τρόπο υλοποίησης και αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στη χρησιμοποίηση διαδικτυακών συνεργατικών εργαλείων και στην εμπειρία την οποία αποκόμισαν από το πρόγραμμα. Τέλος, κάλεσαν όλους τους μαθητές να επισκεφτούν τον ιστοχώρο (blog) το οποίο δημιούργησαν για να παρουσιάσουν, μέσω του Διαδικτύου, την εργασία τους σε ολη την εκπαιδευτική και όχι μόνο, κοινότητα.
Στο τέλος της ημερίδας, απονεμήθηκαν στους μαθητές του προγράμματος, από το Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Προαστίου, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: